Personlig Gave
Sjokoladekort med bilde

Sjokoladekort med foto

  • I forskjellige sjokoladevarianter
  • Lages av dradisjonell Callebaut-sjokolade
Stort sjokoladekort med bilde

Send verdens beste hilsen

  • Størrelse: 12x18 cm
  • Kakaandel: 53,7 %

Et kort av edleste sjokolade

Har du noen gang hatt ekstra lyst på sjokolade? Det har du helt sikkert, og du er ikke alene. Den tradisjonelle sjokoladegaven har nå bli født på nytt, og herved inviterer vi deg til å sende dine kjære et bursdagskort, julekort eller invitasjonskort som de garantert aldri har sett eller smakt maken til!

Skap ditt eget sjokoladekort

Sjokoladekortene vi har samlet her er helt unike og skapes av nydelig, spiselig sjokolade. Hvert sjokoladekort lar seg skape med bilde og beskjed, og er laget for å holde fasongen selv på en middels varm dag. Gled mottakeren du har i tankene med noe så godt som sjokolade, på toppen av kortet i seg selv, og vær sikker på at enhver beskjed blir tatt imot med et smil. Neste gang du skal sende et kort, hvorfor ikke et sjokoladekort?

Personlig kort og sjokoladegave

Send en personlig sjokoladehilsen til venner og bekjente og send din personlige melding med ditt eget bilde og hilsen. Hvis du ønsker å overrekke en personlig invitasjon til dine venner og kjære, kan du hermed gjøre med ditt eget bilde på forsiden og baksiden av disse smakfulle sjokoladekortene. Personlige hilsener blir jo enda bedre med litt sjokolade. Disse sjokoladekortene er en av de mest populære gaveideene her på siden vår, og er en veldig spesiell fotogave som passer som en liten takk, som en farsdagsgave, og til mye mer. Og naturlig nok perfekt for alle anledninger som bursdag, jubileum og jul.