Personlig Gave

Babyshower-gave

Babyshower, fødselsfest og babyfeiring: Kjært barn har mange navn. Babyshower er festen som feirer den kommende familieforøkelsen og både mor og barn står spesielt i fokus. Søte, små personlige gaver, små saker som babyen snart kan få leke med og nyttige ting for de vordende foreldrene er utmerkede gavetips til babyshower-festen. I denne kategorien finner du gaveideer og tips til personlige babyshower-gaver til babyen, mor og familien.

Fem populære gavetips til babyshower | Personlige dåpsgaver | Personlige gaver

Navnepuslespill - personlig puslespill

Personlig puslespill for den minste

 • Dekorasjon for barnerommet
 • Bra for motorikk og utvikling
 • Barnevennlig materiale og design
Babysmokk med trykk - lyseblå
 • Med navn og symboler i flere formater
 • Dental dummy silikon
 • 100% BPA-fri
Babybody med foto

Dress tassen opp med sin personlige body!

 • For babyer fra 1, 6 og 12 måneder
 • Med trykknapper
 • Velg ditt eget bilde til bodyen
Dekorbånd med eget motiv til kake

Dekorbånd til kake med eget bilde

 • Dekorer med egne bilder rundt hele kaka!
 • Perfekt kakedekorasjon med personlig preg
 • For ambisiøse kakebakere
MAM Individual Newborn Box 0+

Pakke med MAM navnesmokker og klips

 • 2 MAM Mini Air: Spesielt lette smokker
 • 1 MAM Original: Bra for kjeven og huden
 • 1 MAM Clip med navn
 • Pakkes i en gaveeske

Her finner du personlige babyshower-gaver

En babyshower er en gavefest og en seremoni som feires i mange kulturer. Dette er en anledning til å feire fødselen eller en forventet fødsel av et barn, og transformasjonen av en kvinne til en mor. Etter hvert har babyshower blitt stadig mer populært i Norge. Opprinnelig kommer tradisjonen fra USA, der babyshower-festen vanligvis feires med morsomme babyshower leker, slik som å konkurrere om å gjette mageomkretsen til den gravide.

Feiringen av den kommende fødselen er ikke bare morsom, den er fremfor alt en flott mulighet til å glede den vordende moren med nyttige, morsomme og til tider ironiske gaver. Tross alt kan man knapt ha nok av babyartikler når ankomsten til det skrikende lille monsteret er forestående! På denne siden har vi samlet de beste personlige gavene til babyshower'en. Hvis du allerede har blitt invitert til en babyshower, eller har en gravide venninne i vennekretsen, kan du hente inspirasjonen her.

Fem populære babyshower-gavetips

De beste gavene er de som både er praktiske og minneverdige. Her er listen over de mest populære babyshower-gavene:

 1. Gaver fra hjertet
 2. Gavekort
 3. En spesiell opplevelse
 4. Personlig sengetøy og babyteppe
 5. Bleiekake

1. Gaver fra hjertet

Hjemmelagde og personlige gaver som tepper, hatter, sko eller jakker, spesielt laget for den ufødte babyen, er blant de absolutte favorittene blivende mødre ønsker seg til festen deres. Hovedårsaken til dette er at de vordende mammaene vet at disse gavene virkelig er laget med omtanke og kjærlighet.

Gaver med en minneverdig verdi, som for eksempel klær om den blivende bestemoren selv benyttet som baby, eller leker som den gjesten selv elsket som barn, er også veldig populære. Dette inkluderer leker og utstyr som den vordende bestemoren selv hadde stor nytte av som barn, eller som mamma..

Det at noen har tatt seg bryet med å plukke ut ting som har en historie, gjør dem ekstra spesielle. Babyklær heklet av oldemoren, er en egen storslager. Spesielt hvis de har bitt videreført i familien. For noen vordende mødre er dette som en hilsen fra fortiden, fra slektninger hun kanskje aldri har møtt personlig.

2. Gavekort på babyprodukter

Gavekort for populære babybutikker eller apotek er svært populære og nyttige babyshower-gaver. Et mikrofond som kan brukes på utstyr som det garantert vil være et behov for, slik som bleier, våtservietter og andre nødvendige ting, er alltid kjært velkommen.

Også gavekort, som kan innløses i et fotostudio, gir stor glede. Når de lykkelige foreldrene har fotografert babyen deres de første månedene, er bildene også en fin påminnelse om den nytenkende giveren.

Andre gavekorttips er luksusopplevelser som svangerskapsmassasje eller en herlig pedikyr.

3. En spesiell opplevelse for de vordende foreldrene

En invitasjon til en fin helg sammen, en siste tur alene som par eller et gavekort for en kveld inkludert barnevakt og restaurant, også øverst på ønskelisten for mange. Det å pleie forholdet gjør også godt for både foreldre og barn, og et en slik gave vil med sikkerhet komme til sin fulle verdighet i den kommende perioden. Gavekortet utmerker seg som en gave for gjester som vil gå sammen om en større gave.

4. Sengetøy og babytepper

Et personlige teppe, sovepose og annet sengetøy er populære gaver. Er du ekstra godt kjent med henne som venter barn, kan du finne ut om hun selv hadde et yndlingsplagg, fleece-teppe eller lignende som hun elsket som barn. Om du ikke finner ut av dette, er det også lov med kvalifisert gjetning!

Om de står på den vordende morens ønskeliste, er babytepper eller en babyseng en flott gave som du kan tilpasse personlig med både navn og tekt, om babyens navn alle rede er kjent. Her på Personlig Gave finner du nøyaktig slike gaveideer, spesielt utvalgt til dåpsgaver og for babyshower-ønskelister.

5. Gi en bleiekake!

Hvis den forventede moren planlegger å bruke tøybleier, er en tøybleie i god kvalitet hjertelig velkommen. Du kan også skape glede med en nyttig kurv fylt til randen med bleier. I etterkant kan kurven brukes til andre nyttige formål, slik som til oppbevaring av leker.

En bleiekake er, om du vil ta babyshower-gaven til et nytt nivå, en staselig og praktisk gave som også er litt av et blikkfang! Denne gaven, eller "kaken" vil garantert bli sentrum for oppmerksomheten på babyfesten. En bleiekake er utelukkende laget av bleier, er vanligvis bygget i tre lag og er pyntet med fargede bånd og babyleker En personlig gave som virkelig gjør stas!