Personlig Gave

Kopp med bilde

Lag ditt eget krus med foto i dag - del en kaffe med dine kjære i morgen

Magisk kopp med bilde

Magisk kopp med bilde som forsvinner

 • Overrask med en personlig gave som bare er delvis personlig
 • Når koppen er avkjølt ser den nemlig bare ut som tidenes kjedeligste krus!
Porselenskrus med foto

Krus med trykk i porselen

 • Ekstra lett fotokrus med tynne og elegante sider
 • Med et personlig bilde gjør du dette kruset om til en elegant personlig gave
Caffe latte krus

Design din egen kaffekopp

 • Dette kruset kan du betsille med ditt eget personlige bilde
 • Bildet strekker seg rundt hele kruset
 • Et must for alle kaffedrikkere!
Kaffekrus med bilde

Lag din egen kopp med foto

 • Stor keramisk fotokopp
 • Design koppen selv med ditt eget bilde
 • En personlig fotogave til alle kaffeelskere
Stort caffe latte krus

Stort krus med din egen kaffekopp-design

 • Gjør stas både på et bilde og på en kaffeelsker!
 • Dette store kaffekruset med bilde skaper du selv
Pappakrus

Personlig krus til pappa

 • Denne farsdagsgaven passer ypperlig i kalde november
 • Med personlig bilde

Gi liv til dine varme drikker med et helt personlig krus!

Gi en personlig gave i form av en kopp med bilde og gi en start på morgenen som varmer hjertet like mye som magen. Med disse fotokoppene kan du designe ditt eget kaffekrus og legge til en spesiell melding, morsomt design, bilde eller begge deler. Ta med et spesielt bilde og glede en elsket med en hjertevarm gave til bursdagen, høytiden og helt spesielle anledninger, som bryllup eller som en personlig julegave. Disse egendesignede bildekoppene er også perfekt som gave til kollegaer, ansatte og til venner du deler gode minner med.

Personlig krus: En smak av deg i hver slurk

Er du på jakt etter en gave som er personlig, praktisk, og gir varme fra innsiden? Nei, vi snakker ikke om en strikkegenser fra bestemor. Vi snakker om personlige krus! Et krus som ikke bare holder kaffe, te eller kakao varm, men også bærer et bilde, en tekst, eller et design som er valgt spesielt av deg. La oss dykke ned i verdenen av personlige krus, og hvorfor en kopp med bilde kan være den perfekte gaven til enhver anledning.

Ikke bare en kopp, men en opplevelse

Et personlig krus er mer enn bare en beholder for varme drikker. Det er en minneboks, en samtalestarter, et kunstverk i miniatyr. Hver gang mottakeren tar en slurk av sin morgenkaffe eller kveldste, vil de bli påminnet om deg, ditt vennskap, og det spesielle minnet eller budskapet du har valgt å dele. Og det er vel det en gave egentlig handler om, ikke sant? Å lage forbindelser, dele opplevelser, og vise at du bryr deg.

Kopp med bilde: En gave som passer til alle anledninger

Hva er den perfekte gaven til bursdager, jubileer, bryllup, pensjon, eller bare fordi? En kopp med bilde, selvfølgelig! Ikke bare er det en personlig og meningsfull gave, men det er også en gave som blir brukt hver dag. Og det beste av alt? Du kan tilpasse det med noe som er unikt for mottakeren: et bilde av familien, et morsomt sitat, en tegning fra barnebarnet, eller kanskje et bilde av kjæledyret. Mulighetene er uendelige.

Lag ditt eget personlige krus: Enkelt som en søndag morgen

Er du bekymret for at du ikke har de kreative ferdighetene som trengs for å designe ditt eget personlige krus? Frykt ikke! Med online verktøy og tjenester, kan du enkelt laste opp ditt eget bilde, legge til tekst, og lage et design som ser ut som det er laget av en proff. Det beste med det hele? Det er like enkelt som å helle seg en kopp kaffe på en søndag morgen.

Så neste gang du lurer på hva du skal gi i gave, husk: et personlig krus er mer enn bare en kopp. Det er en gave som forteller en historie, varmer et hjerte, og gir en smak av deg i hver slurk.