Personlig Gave

Victorinox-kniv med personlig tilpasning

Gi verdens beste lommekniv i gave - med personlig gravering

Victorinox kniv Huntsman Wood

Victorinox Huntsman Wood

  • Personlig lommekniv
  • Produsert i Sveits
  • Med 13 funskjoner
Personlig vinopptrekker

Victorinox Wine Master gravert med tekst

  • Korketrekker og multiverktøy
  • En gave med hele seks funksjoner
  • Med navnegravering på knivskaft og etui

Kniver fra Victorinox

Lommeknivene vi alle kjenner, med historie helt tilbake til 1884, produsert av Sveitsiske Victorinox og laget med svensk kvalitetsstål, har med tiden blitt verdens mest solgte lommekniv. Fra 2015 av har Victorinox også vært eneste leverandør av kniver til den sveitsiske hæren. Gjennom tiden har suksessoppskriften likevel alltid vært den samme: Hver eneste Victorinox-kniv lages for å vare livet ut.

Lommekniv i gave

De av oss som har vært heldige nok til å få en Victorinox lommekniv i gave, husker nok kvalitetsfølelsen den ga første gang man holdt den i hånda. Det solide stålet, den sylskarpe kniveggen og de mange ulike verktøyene man med én gang fikk til rådighet. Her er det ikke tvil om at man besitter et produkt skapt for å løse konkrete behov. En gave som for både unge som eldre nevenyttige og oppdagelseslystne med raskt finner sin plass i bukselommen eller ryggsekken.

En kniv med gravering

Victorinox-knivene vi har her på siden kan du tilpasse og gjøre til en helt unik og personlig gave. Noen av knivene er rene smykker, som skapt for å bæres til både pynt og utrustning, perfekt som dåpsgave eller konfirmasjonsgave og formgitt av kjente kunstnere i sølv og andre edle metaller. Andre kommer i sitt originale Victorinox-design og kan utrustes med navnegravering som en gave til han eller en personlig gave til kjæresten. Knivene kan graveres med navn, dato og tekst, leveres i egen gaveeske, og vil garantert bli en verdsatt gjenstand og verktøy i både små og store hender livet ut.