Lommebøkene fra det norske selskapet Exentri har blitt en klassiker både i Norge og internasjonalt. Disse luksusutgavene kan du bestille med gravering og gi som en eksklusiv gave.

Design-lommelerker med navnegravering. En gaveidé til alle voksne og som skapt for enhver innerlomme!

Gaveideer

Personlige gaveideer

Gavene du finner i denne kategorien er produkter og gjenstander vi synes gjør seg ypperlig med gravering og personlig tilpasning. Disse gaveideene fortjener å samles sammen per produkttype synes vi, fordi man noen ganger alle rede har en idé om hvilket produkt man vil gi. Derfor kan du nå starte med produktet du har i tankene, og med inspirasjon fra de kreative designmulighetene vi her har samlet, skape gaven du drømmer om.

Små, store og kreative gaveideer til han og henne

Om du er på utkikk etter gaveideer til han, henne eller har en annen mottaker i tankene, kan det være nyttig å sarte med produkter heller enn med gavekategorier spesifikt for ham eller henne. På denne måten går du ikke glipp av ypperlige gaveideer som muligens kunne passe personen du har i tankene perfekt, og starter jakten på den perfekte personlige gaven som agnostiker hva mottakerkategeori gjelder.