Personlig Gave
Lag ditt eget deksel

Design ditt eget deksel og lag fotogaven som alltid kommer til å ligge i noen sin lomme

Personlig almanakk

Lag din egen almanakk og kalenderbok med personlige bilder, navn og design. Formgi og tilpass almanakken enkelt på nett, og få den levert rett hjem. Personlige almanakker gjør seg også spesielt godt som en fotogaver, fylt med personlige bilder og minner for hele året som kommer.

Fotobok Personlig Gave

Skap en egen bok full av personlige fotominner! Her ser du oversikt over fotobøker i Norge.

Bilde på lerret

Et bilde på lerret er den perfekte personlige gaven. Hedre store minner på store lerret og gi dine kjære en gave som virkelig vil settes pris på! I vår fotolerretoversikt har vi samlet alt på ett sted

Fotokalender

Velg din fotokalender-favoritt og sett sammen en helt personlig bildekalender med dine egne fotografier.

Fotogave

Et bilde sier mer enn tusen ord. Med den riktige fotogaven finner du helt nye måter å ta vare på og dele minnene! Skap en gave utenom det vanlige med din egen fotogave og egne bilder - design din egen gave online.

Kopp med bilde

Skap nye hygge med gamle minner! En kopp med bilde designer du selv og er en ypperlig måte å minnes gode historier på. Lag ditt eget krus med foto i dag - del en kaffe med dine kjære i morgen.

Kakebilde

Bestill en hel kake med spiselig bilde eller et spiselig kakebilde! Disse kakene dekoreres med bildet ditt og leveres på døra, når det måtte passe.

Bildegaver varer evig

Fotografier og bilder har gått fra å eksistere i svarthvitt og henge på veggene våre, til å bli en obligatorisk del av hverdagen. Vi knipser foto, deler bilder og kommuniserer med hjelp av visuelle elementer som aldri før. Selv om et bilde sier mer tusen ord, er regelen i dag at tusen bilder sier enda mer. Med overfloden av foto er det fort gjort at øyeblikkene ikke bare fanges på bilde, men også fanges i bildestrømmen. Det å ta vare på minnene er blitt en kunst i seg selv, og for å sørge for at viktige øyeblikk får leve for alltid, er fotogaver den perfekte gaven.

Personlige gaver med ditt eget bilde

Det er de færreste forunt å kunne kreere og designe helt egne artikler og personlige gaver, fra scratch. Både tid, kreativitet, utstyr og talent er ressurser som skal komme sammen for å designe sine egne gaver og trykk. For alle oss andre er det heldigvis ingen grunn til å surmule, for i dag tilbyr en rekke foto- og gavebutikker produkter som de produserer så lenge du stiller som designer. Vi du lage en kopp med bilde? Intet problem, finn frem ditt fotominne, så gjør butikken resten!

Bilder skaper gaver

Kreativitet varer lenge - minner varer evig. I alle fall når de tas godt vare på. Vi er visuelle vesener, og bare det å se en gjenstand eller et foto kan vekke minner som ble skapt langt tilbake i tid. Fotogaver er kombinasjonen av gjenstand og fotografi, og en fotogave får gjerne en hedersplass i stua, eller på skrivebordet til den heldige mottakeren. Et bilde av dere to, eller fra noe dere har gjort sammen, er alt som skal til! Det er ikke uten grunn at fotogaver har blitt den mest populære personlige gaven her hos oss, som morsdagsgave, og i form av et bilde på lerret. Bilder gjør seg best når de kan betraktes, og derfor er fotogaver nøkkelen til å skape den perfekte personlige gaven.

Ett bilde sier mer enn tusen ord - men hva om du har mange bilder?

Noen ganger sitter vi med et fantastisk blinkskudd som fortjener å bli hyllet, og da er fotogaver alá kakebilder og gavene du finner i kategorien Fotogave utenom det vanlige veien å gå. Hva så om man ikke klarer å velge ut bare ett bilde, men ønsker å fremheve et utvalg av fantastiske fotominner? Vi tror vi har svaret:

  • Fotokalender - Gir deg hele tolv ulike lerret å utfolde deg på, og hvert lerret kommer saktens med sin egen måned og tematiske stemning!
  • Fotobok - Passer utmerket nå minner over en lengre periode skal hylles, slik som deler av livet til en person eller en fantastisk ferietur dere har delt.
  • Den personlige almanakken - Skap din egen eller gi en som gave, full av bilder, minner og personlige viktigheter.